Silver color Tucson is placed in the woods next to the beautiful lake

Новиот
TUCSON

Луксузен комфор кој Ве движи.

Комфор

Tucson tailgate
Без разлика колку е чуден Вашиот следен предизвик, Tucson лесно се прилагодува со своите различни подесувања на седиштата или големиот простор за багаж.
Smart Tailgate System

Smart систем за задна врата

Интуитивниот hands-free smart систем за задна врата автоматски ја отвара задната врата кога личноста што го има smart клучот повеќе од 3 секунди се движи во зоната на препознавање. За дополнителна безбедност, пред да се отвори задната врата се вклучува алармот и четирите трепкачи.
Including luggage screen

Со ролетна за багажен простор

Rear seats folded 40%

Склопени задни седишта 40%

Rear seats folded 60%

Склопени задни седишта 60%

Rear seats folded

Склопени задни седишта

Пронајдете ја својата авантура во максимален комфор.

Подесувачкото седиште во 10 правци на Tucson обезбедува целосен комфор за комплетно да се опуштите по напорната работа. Подесете го Вашето седиште на која било позиција додека уживате во напредните алатки, како Apple CarPlay и безжично полнење на Вашиот паметен телефон.
Wireless Charging System

Безжичен систем за полнење паметен телефон

Driver’s 10-way Power Seat

Возачко седиште со подесување во 10 правци

Surround View Monitor (SVM)

Камера за целосен преглед (SVM)

Driver Attention Warning (DAW)

Предупредување за привлекување на вниманието на возачот (DAW)

Infinity Speaker

Infinity звучници

Electric Parking Brake (EPB)

Електронска паркинг-сопирачка (EPB)

Front Seat Warming & Cooling Air Ventilation

Греење и вентилација на предни седишта

Reclining Rear Seats

Задни седишта со подесив агол на потпирач

Page sharing
notice close