Контактирајте нè

Пополнете ја формата и стапете во контакт

[Required]Задолжителни полиња

Контакт

 

Адреса: Ул. Скупи 37, Скопје 1000

 

Работно време

 

  • Работно време (салон и сервис):
  • Понеделник- Петок: 08:00 - 18:00
  • Сабота: 09:00 - 14:00

 


 

Page sharing
notice close