left side front view of red kona in the square.

Сосема нова
Hyundai KONA

Вие ја возите. Вие ја дефинирате.

Карактеристики

Осмелете се да бидете поинакви.

Понекогаш најдобрите моменти се оние кога ние го формираме светот, а не тој нас. Тоа е во суштината и духот на Kona. Со динамичната комбинација на стил и изведба, вклучувајќи најнова технологија, ова компактно SUV возило заслужува поглед одблизу.
red and lime exteriors of kona
Left side view of red kona parked on the road.

Ваш стил.

Комбинирајќи скулптуирани линии со стилски раб, сосема новата
Kona се изразува од секој агол. Двотонскиот кров на Kona
Kona и надворешните ретровизори Ви ја даваат можноста
да комбинирате бои по сопствен избор, кои одговараат на Вашиот личен стил. Осмелете
се да бидете поинакви.

Left side front view of yellow kona parked on the road.

Ваш блесок.

Понекогаш е добро да се движите во нов правец, како ние
со сосема новата Kona. Дизајнот на идентичните предни светла
со LED дневни светла создава непогрешлив
и препознатлив изглед на предницата.

Kona OS TV Commercial Movie Thumbnail.

Откријте го
светот на Kona.

Вистинскиот стил значи да бидете свои
намерно.
Како новата Kona.

Head-up display

Head-up екран

Вклучувајќи првокласно осветлување за полесна видливост, нашиот нов head-up екран Ви помага да останете безбедни, со проектирање важни информации како брзина на движење, команди за навигација и предупредувања, директно во линијата на Вашиот поглед.
Connectivity

Поврзување

Сосема новата Kona Ви го олеснува животот со својата беспрекорна поврзаност и иновативна технологија. 8” екран на допир прави се подостапно со Apple CarPlay™ и Android Auto™. Изразете го својот став.
Premium sound system

Премиум систем за звук

Премиум системот за звук од KRELL пренесува одлична звучна изведба за да може да слушате што ќе посакате во стил.

Галерија

Page sharing
notice close