Продажна мрежа

Кликнете на маркерите за детали

За повеќе информации притиснете на некој од пиновите за локација!

global map

Тетово
Авто Чајка
Овластен продавач / Овластен сервисер:
044/ 333 090

Скопје
HYUNDAI Центар
Продажба : 02/ 30 95 535; 02/ 30 95 536
Сервис: 02/ 30 95 533; 02/ 30 95 534
Резервни делови: 02/ 30 95 528


Авто Чајка
Овластен продавач: 02/ 3060 390

Охрид
Кореа Ауто Трејд
Овластен продавач: 046/ 250 300
БОДАР 2012
Овластен сервисер: 075/ 465 466


Штип
Авто Чајка
Овластен продавач / Овластен сервисер : 071/ 312 090
Page sharing
notice close