Закажете термин за сервис

Пополнете ја формата и стапете во контакт

[Required]Задолжителни полиња
Формата е од информативен карактер. Овластено лице ќе го потврди вашиот точен датум и време за закажаниот термин.

** ПРАВНА НАПОМЕНА: Со ова се изјаснувате дека се согласувате гореспоменатите податоци и информации да бидат користени за промотивни кампањи исклучиво од страна на Кореа Ауто Трејд ДООЕЛ, Скупи 37, Скопје- овластен дистрибутер на Hyundai Motor Company за продажба, сервис и резервни делови на територијата на Македонија и Косово. Според Законот за заштита на личните податоци, Вашите лични податоци собрани на тој начин се доверливи и остануваат собрани во личните податоци на Кореа Ауто Трејд.
Page sharing
notice close