Tucson highlights key visual

Новиот
TUCSON

Спој на иновација и премиум комфор

Карактеристики

Малите победи се важни.

Со реализацијата дека имате бесконечен потенцијал, постојано се стремите да бидете подобри. Време е да го откриете непознатото. Започнете пополека, дури и ако згрешите, продолжете понатаму. Ценете го секој момент и искуство затоа што секој белег го означува Вашиот развој.
Tucson open trunk

Здружете се со малите предизвици.

Животот е полн со важни моменти. Но, со правиот партнер нема потреба од страв. Tucson ги прави полесни и поопуштени Вашите секојдневни предизвици, без разлика на тежината на предизвикот. Динамичниот стил и изведба на Tucson ќе Ви понудат сигурност и безбедност кога ќе треба да ги проширите Вашите граници.
tucson in house

Ентериер посветен на алатки за Ваш подобар фокус.

Кога ќе одлучите да направите промена, не се откажувајте. Возачкото седиште во Tucson има едноставен редослед на најпотребните и најнови технологии коишто Ви дозволуваат да останете фокусирани на Вашата мисија. Пространата внатрешност на Tucson,исто така, е доволно голема за да ги собере сите Ваши алатки кои Ви се потребни за да постигнете победа.
Tucson front interior
Tucson rear interior

Додајте ѝ гориво на Вашата пасија.
Започнете со возење.

Дизел и бензин моторите на Tucson се поврзани со високоизведувачка трансмисија за максимална издржливост и ефикасност на горивото. Моќното и ефикасно возење на Tucson ќе Ви даде дополнителна сила да го завршите Вашиот предизвик
Tucson driving on load

Галерија

Page sharing
notice close