santa fe tm side view

Сосема нов
SANTA FE

Совршениот семеен автомобил.


Семејните автомобили не мора да бидат здодевни.
Широката каскадна хромирана маска и 19-инчните алуминиумски фелни го изразуваат смелиот и уникатен дизајн на SUV. Композитните светла на автомобилот му даваат high-tech привлечност, подготвен за семејни авантури.
santa-fe front

Внатрешен дизајн

Широка каскадна предна маска и предни светла со посебни дневни светла.

High-tech изглед

Radiator Grille

Предна маска

LED Headlamps

LED Предни светла

LED Daytime Running Lights (DRL)

LED дневни светла (DRL)

santa-fe side

Страничен изглед

Издолжена истакната линија и робусен дизајн на лакот на тркалата.

Динамична силуета

Beltline Molding

Украсна лајсна

Outside door Handles

Надворешни рачки

Outside Mirror Repeaters

Трепкачи во надворешни ретрoвизори

Panorama Sunroof

Панорамски сончев кров

17 inch Alloy Wheels

17” Алуминиумски тркала

18 inch Alloy Wheels

18” Алуминиумски тркала

19 inch Alloy Wheels

19” Алуминиумски тркала

19 inch Dark Sputtering Wheels

19” Темни алуминиумски тркала

santa-fe rear

Заден изглед

3D LED светла и истакната хоризонтална линија.

Храбри пропорции

LED Rear lamp

LED задни светла

Rear Spoiler

Заден спојлер

Заден спојлер


Пространата внатрешност со поголем предел за нозете и изобилството на ширина во багажниот простор Ви нудат комплетна удобност за поубави моменти со Вашето семејство.
Load your life with quality time.

Ентериер

Почуствувајте ја внатрешната атмосфера на следната генерација SUV на Hyundai.
Контролната табла изгледа широко и отворено и нуди максимална прегледност со “лебдечката” аудио и видео навигација.Пространиот внатрешен простор е уреден и со рафинирани и удобни седишта.
Материјал на седишта
 • Кожа
 • Кожа
 • Штоф
 • Кожа
 • Штоф
 • Штоф
 • Кожа
 • Штоф
 • Штоф
 • Штоф4444
 • Gray Two-tone
 • Black One-tone
 • Dark Beige Two-tone
 • Burgundy Color Package

Седишта и багажен простор

Без разлика на големината на Вашето семејство, или дали сте расположени за пикник, голф или кампување, Santa Fe за 7 патници нуди целосна флексибилност со достапноста на систем за повеќе седишта.
Постојат повеќе конфигурации за да ги задоволат Вашите потреби. Со склопени седишта во вториот и третиот ред, има доволно простор да го пополните со квалитетен живот.

Page sharing
notice close