Сосема нов
SANTA FE

Опремен со алатки.
Подготвен за приказни.


Со алатките во автомобилот, никогаш повеќе нема да пропуштите важен семеен момент.
Head-up проекцијата Ви дава информации директно на ветробрановото стакло,
безжичниот полнач Ви го полни телефонот со леснотија, додека со интегрираната меморија на седишта повеќе нема да Ви биде потребно подесување секој пат кога ќе влезете во автомобилот.
 • Navigation

  Навигација

  8-инчниот екран на допир има вградени 3D навигација, медиуми и алатки за поврзување како Android Auto™ и Apple CarPlay™.
 • Virtual cluster

  Виртуелна контролна табла

  Оптимално поставена и лесна за читање, брилијантната 7-инчна дигитална контролна табла за информации прикажува важни податоци за возачот како статусот на активните алатки за безбедност, преостанати километри и гориво, навигациски инструкции, надворешна температура и повеќе.
 • Navigation

  Навигација

  8-инчниот екран на допир има вградени 3D навигација, медиуми и алатки за поврзување како Android Auto™ и Apple CarPlay™.
 • Virtual cluster

  Виртуелна контролна табла

  Оптимално поставена и лесна за читање, брилијантната 7-инчна дигитална контролна табла за информации прикажува важни податоци за возачот како статусот на активните алатки за безбедност, преостанати километри и гориво, навигациски инструкции, надворешна температура и повеќе.

Head Up Display (HUD)

Head Up екран

Одликувајќи се со одлична видливост, новиот head-up екран Ви помага да останете безбедни со проектирање важни информации, како што се брзината, навигациските команди и предупредувањата директно на шофершајбната.
Wireless smartphone charger

Безжичен полнач за паметни телефони

Се наоѓа во централната конзола, безжичниот тапе за полнење ви овозможува лесно да наполните компатибилен паметен телефон без употреба на кабли.
Integrated Memory System (IMS)

Интегриран мемориски систем

За максимална удобност, IMS меморира до 2 најповолни места за седење, надворешни ретровизори и засилувачи; HUD поставување вредности, со цел веднаш да ги поставите параметрите на возачите со едно притиснување на копче.
One-Touch Folding

Склопување со еден допир

Функцијата склопување со еден допир Ви овозможува лесно да го преклопите седиштето од вториот ред со притискање на копче.
Walk-in Handle

Walk-in рачка

Лесно качете се во автомобилот со зафаќање на задната седиште Walk-in рачка која се наоѓа во внатрешноста на автомобилот.

Smart систем за задна врата

Полесно ставајте багаж со користење на паметниот систем за задна врата, кој автоматски го отвора багажникот за само 3 секунди кога стои во близина на периметарот со паметниот клуч.
Infinity™ speakers

Infinity™ звучник

"Системот за премиум звук од Infinity ™ обезбедува спектакуларни перформанси на звукот, за да можете да уживате во вашата омилена песна со Вашето семејство.
 • Оваа функција може да се разликува на одредени пазари.
Rear door manual side curtain

Мануелна странична завеса за задната врата

За оние кои сакаат повеќе од само затемнети прозорци, рачните задни страни Ви даваат дополнителен слој на приватност и заштита од сонцето.
Page sharing
notice close