White Ioniq Hybrid is driving on the road next to an ocean

IONIQ Hybrid
Комфор

Уживајте во удобноста во секој елемент

Комфор

Top view of white Ioniq Hybrid parking with front and rear parking assist system

Преден / заден систем за помош при паркирање (PAS)

Ултразвучните сензори вградени во браникот го следат растојанието помеѓу возилото и пречката. Интервалот на звукот на алармот варира во зависност од растојанието помеѓу возилото и објектот, со што се зголемува удобноста и безбедноста.
750 liters luggage space in the trunk

750 литри простор за багаж

IONIQ ја уредува својата батерија под задното седиште за да обезбеди просторен багажен простор како 750L (C-SUV), обезбедувајќи ефикасност на горивото и животна ефикасност.
8 inches navigation system on center fascia

8" Систем за навигација

- 8" систем за навигација со екран на допир
- Infinity Premium Audio со технологијата Clari.Fi
- TomTom поддршка
- Поврзување на паметните телефони преку Apple Play Car, поддршка за Android Auto
  • Достапно само во одбрани региони
Heated steering wheel

Греење на воланот

Вградениот грејач обезбедува топлина и удобност дури и во најстудените временски услови.
Rear seat air ventilation for cooling and heating

Конзолни отвори за воздух

Воздушна вентилација на задното седиште за ладење и греење.
Tire pressure indicator on screen with wheel

Систем за следење на притисокот во гумите (TPMS)

Индивидуалниот притисок на секој пневматик се прикажува на групата инструменти за да го предупреди возачот при низок притисок во пневматиците.
  • Достапно само во одбрани региони
Tire mobility kit in the trunk

Сет за репарација

Обезбедени сте со сет за репарација на пневматик и пумпа.
Sunroof opened

Безбеден сончев кров

Отворен сончев кров со еден допир на копче.
Engine start and stop button

Start/stop копче

Вклучете и исклучете го возилото со едноставно притискање на копче за максимална удобност на возачот.
Aero blade wipers

Аеро бришачи

Аеродинамичните бришачи со високи перформанси додаваат луксузен изглед
Closer view of headlight on

Автоматски светла

Автоматски се вклучуваат / исклучуваат предните и задните светла со помош на сензор кој ја детектира осветленоста (нивото на осветлување) на околината.
Auto cruise control on the steering wheel

Темпомат (ACC)

Темпоматот (ACC) му овозможува на возачот автоматски да ја прилагодува и да ја подеси брзината за да одржува безбедно растојание.
  • Достапно само во одбрани региони

Page sharing
notice close