Left side rear view of blue i30 on the uphill road

Сосема новиот i30

Повелете во Вашиот нов автомобил

Комфор

Камера за поглед назад

Насоките на екранот ја покажуваат очекуваната траекторија на возилото врз основа на положбата на воланот за да Ви помогне при паркирањето наназад.
Rear view display system
Power window controls

Електрика на стакла

Контролите за електричните прозорци се поставени на вратата на возачот за оптимална ергономија и леснотија на работење.
Electric parking brake

Електрична рачна сопирачка

Прекинувачот кој ја контролира електричната сопирачка за паркирање зазема многу помалку простор од конвенционалната рачна сопирачка. Исто така, поедноставува примена и ослободување на сопирачката за паркирање, бидејќи сè што е потребно е допир на копче.
Parking Assist System

Систем за помош при паркирање (PAS)

Паркирањето во затворени простори може да биде проблем, особено во услови на недоволна видливост. Сензорите во предниот и задниот браник може да ја откријат секоја пречка што не можете да ја видите и да ви кажете кога да застанете за да избегнете контакт со пречката.
 • Versatile features 5 seat

  Разновидни карактеристики

  Уживајте во спокојот дури и кога се товарите за далечна дестинација со изобилен товар во i30.
  Неговиот великодушен и удобен внатрешен простор, практични 60: 40 деллива задна клупа може да се конфигурира според бројот на патници и големината на товарот, како и кориснички ориентирани карактеристики, кои го прават секое патување радосно. Ако живеете во највозбудливата фаза на животот, помислете на i30!
 • Versatile features 3 seat

  Разновидни карактеристики

  Уживајте во спокојот дури и кога се товарите за далечна дестинација со изобилен товар во i30.
  Неговиот великодушен и удобен внатрешен простор, практични 60: 40 деллива задна клупа може да се конфигурира според бројот на патници и големината на товарот, како и кориснички ориентирани карактеристики, кои го прават секое патување радосно. Ако живеете во највозбудливата фаза на животот, помислете на i30!
 • Versatile features 2 seat

  Разновидни карактеристики

  Уживајте во спокојот дури и кога се товарите за далечна дестинација со изобилен товар во i30.
  Неговиот великодушен и удобен внатрешен простор, практични 60: 40 деллива задна клупа може да се конфигурира според бројот на патници и големината на товарот, како и кориснички ориентирани карактеристики, кои го прават секое патување радосно. Ако живеете во највозбудливата фаза на животот, помислете на i30!

Engine start and stop button

Старт / стоп копче

Со Smart клучот во вашиот џеб, чанта или куфер, сè што е потребно за да го запалите моторот е притискање на копчето за старт / стоп на моторот.
Connectivity with usb and aux

Поврзување (USB / AUX)

Поврзните приклучоци се обезбедени за поврзување на повеќето типови на лични музички плеери, вклучувајќи и USB мемориски уреди.
Auto defogging system

Систем за автоматско одмаглување

Системот за одмаглување автоматски ја открива кондензацијата на ветробрановото стакло и го иницира клима уредот за чистење на замагленото стакло
Driver’s 10-way power seat

Возачко седиште со подесување во 10 правци

Позицијата на седиштето на возачот и наваленоста може да се прилагодат на 10 различни начини за да се прилагодат на телото на возачот и држењето на телото.
Rear view camera

Камера за заден поглед

Камерата од задната страна е уште една непроценлива алатка за паркирање. Задниот изглед е прикажан на 5.0 "TFT LCD во боја, со графички линии кои ви помагаат директно да го поставите автомобилот.
Steering wheel mounted controls

Контроли на управувачот

Копчињата за далечинско управување на управувачот Ви овозможуваат лесно да останете поврзани за различни функции, како што се темпомат, телефон и контрола на јачината на звукот.
Page sharing
notice close