Front interior with man who grab the steering wheel

Сосема новиот
i30 N.

Останете поврзани.

I30 N ви нуди беспрекорно поврзување кое го очекувате и иновативна технологија која го олеснува животот.
  • Screen with navigation
  • Screen with N mode
  • Screen with all menus
  • Screen with powertrain

Систем за навигација

Идеално поставен за лесен пристап, екранот на допир во висока дефиниција изгледа скоро како да лебди над шалт-таблата. Дизајнот овозможува мултимедијалните информации да бидат прикажани повисоко и поблиску до Вашиот поглед. Уживајте во брз пристап до мултимедијални информации, Apple CarPlay™ и Android Auto™.
  • Apple CarPlay™ е регистрирана марка на Apple Inc.
  • Android Auto™ е регистрирана марка на Google Inc.
Advanced connectivity

Напредно поврзување

I30 N Ви овозможува беспрекорно поврзување и иновативна технологија која Ви го прави животот полесен. 8” екран на допир кој прави сè да биде лесно достапно, како Apple CarPlay™ и Android Auto™. Има дури и централно лоцирано подлога за безжично полнење за едноставно полнење на паметни телефони без кабел.
  • Apple CarPlay™ е регистрирана марка на Apple Inc.
  • Android Auto™ е регистрирана марка на Google Inc.
Rear and front parking assist

Предни и задни паркинг сензори

Сензорите во предниот и задниот браник можат да забележат каква било пречка којашто не можете да ја видите и да Ви укажат кога да сопрете за да избегнете контакт со неа.
Page sharing
notice close